2020-01-20 
Swipe ➡️ ett urval av bilder från IFK Vänersborgs tre senaste matcher i elitserien. Fotat för Bildbyrån @ifkvbg #bandy #svbandy #vänersborg #sportsphotography

2019-12-20
Suzanna Sandberg för tidningen MåBra. #porträtt #magasin
2019-12-19
Foto på Maria Stjernqvist till tidningen Vårdfokus. #porträtt #vårdfokus #träning
2019-12-06
Viktig match igår kväll för IFK Vänersborg hemma mot IFK Motala (4-1) i kampen om slutspelsplatserna. Vänersborg ledde med 2-1 i slutet när 15-åriga @lukasforsstrom klev in och avgjorde med sitt 3-1 mål

2019-11-24

Bandyderby i går kväll mellan @ifkvbg och @vlbk_officiella i Elitserien. Vinst för Villa med 4-1 efter 2-1 i paus. Fotat för Bildbyrån. #bandy #svbandy #ifkvänersborg #villalidköping #vänersborg #sportsphotography

2019-11-18 

Swipe ➡️ I onsdags vann IFK Vänersborg mot Sirius i bandyns elitserie (9-2). Ny match nu på lördag mot Villa Lidköping. Fotat för @bildbyran #bandy #svbandy #bildbyrån #Vänersborg #sirius #siriusbandy #ifkvänersborg #sportsphotography @ifkvbg @iksiriusbandy

2019-11-10
Mera bandy. I tisdags mötte IFK Vänersborg Bollnäs (6-2) och det blev tillslut en säker seger för IFK efter underläge i paus. Fotat för Bildbyrån. #bandy #ifkvänersborg #bollnäsbandy #bollnäs #Vänersborg #sportsphotography @ifkvbg @bollnasgifbandy
2019-11-09
Johanna Berg, planarkitekt hos Trollhättan Stad. Fotat för Trollhättan stads tidning Stadsporten. #trollhättan #arkitekt #planarkitekt #trollhättanstad
2019-11-08
Dags att bli lite mer aktiv igen. Förra veckan drog bandysäsongen igång igen och här kommer lite bilder från IFK Vänersborg - Sandviken (2-5). Fotat för Bildbyrån. #bandy #bildbyrån #sportsphotography #ifkvänersborg #sandviken #vänersborg @ifkvbg @saikbandy
2019-08-23
Från semester på Visingsö #visingsö #vättern #semester #drönare #drone

BLOGG

Året i bilder (allmänna jobb) - summering av 2016
16 januari 2017 09:57
Här kommer ett urval av de allmänna jobb jag gjorde 2016. Förra året blev det som jag nämnde i förra inlägget mest sport, men hittade allt lite andra jobb också. Det roligaste var nog tatueringsmässan Tattoo Meltdown som anordnas varje år i Trollhättan. Sen var statsminister Stefan Löven på besök i Lilla Edet och kollade in hur de jobbade på SCA Edet bruk. De flesta jobben är för lokaltidningen ttela.

Stefan Löven i Lilla Edet
Tatueringsmässa i Trollhättan

Äggproducent utanför Grästorp
Jubileumskonsert då Trollhättan fyllde 100 år 2016

Frank Andersson blev "århundradets idrottsman" på idrottsgalan i Trollhättan Koreografiträning i Vänersborg
Trädgård utsmyckad inför Halloween
Doug Seegers
Miriam Bryant
Roy från "Macken" invigde Trollhättans nya lekplats med tema just Macken.
Fallens Dagar
Louise Hoffsten…

Året i bilder (sport) - summering av 2016

13 januari 2017 11:33
Lite sent på det, men har suttit och gått igenom hela 2016 bilder och sammanställt mina favoriter. Ett lätt konstaterande är att det blivit väldigt mycket sport. I fotbollen har jag följt dels Ljungskile som tungt åkte ur superettan och får starta om i div 1, men också den lokala fotbollen i Trollhättan/Vänersborg med lag som FC Trollhättan, Skoftebyns IF, Vänersborgs IF och Vänersborgs FK. Alla dess lokala lag spelar nu 2017 i samma div 2 serie då FCT åkte ur ettan och VIF kvalade sig upp i tvåan medan SIF och VFK låg där redan förra året. Det var även lite matcher i Svenska Cupen i fotboll och mest minnesvärt är nog snömatcherna i februari samt att Vänersborgs FK slog ut Jönköping Södra och nu i år får möta bla Halmstads BK och Norrköping hemma på Vänersvallen i februari.
I juni fotade jag första landskampen i fotboll (U21) då Sverige mötte Georgien i kval till U21-em. Jordan Larsson gjorde entre i slutet av matchen och avgjorde med sitt 3-2 mål alldeles i slutet av matchen.
I bandyns elitserie spelar både Gripen Trollhättan och IFK Vänersborg (denna bevakning för Bildbyrån). I våras gick IFK till slutspel men förlorade kvartsfinalen medan Gripen fick kvala för att hålla sig kvar. Den trenden ser ut att hålla i sig då IFK ser ut att gå till slutspel igen och Gripen förmodligen får kvala. Mest anmärkningsvärt inför denna säsongen är att IFK värvade tre ryska spelare. Mest namnkunnig bland dem är Sergej Lomanov som brukar kallas världens bästa bandyspelare.
I nästa blogginlägg kommer de allmänna jobben jag gjorde 2016, men nedan följer en bildkavalkad från sportens värld.
(Edit: jag orkade inte ladda upp alla filer manuellt så jag skapade ett album och länkade det till bloggen. Har du läst ända hit kan du klicka vidare till det albumet för där man man se bilderna i högre upplösning. De känns inte så "krispiga" nedan tycker jag)

Bara en bild

5 juni 2016 21:46
Jag var på Sverige - Georgien i Uddevalla i fredags kväll. Kval till U21-Em och Sverige vann med 3-2 efter mål i 95 minuten av debutanten Jordan Larsson som fick hoppa in 5 minuter tidigare. Snacka om succéinhopp! Jag hade en remotekamera bakom Georgiens mål och fångade ögonblicket när han satte den avgörande bollen i nät. Extra kul när den publicerades i flera tidningar/webben efteråt (Aftonbladet, Expressen, HD, Sydsvenskan, SvFFs hemsida mm).

Oavgjort

20 april 2016 10:52
En hektisk söndag i fotbollens tecken började med bevakning för Bildbyrån av Ljungskile - Åtvidaberg i Superettan. 2-2 slutade den efter att Åtvidaberg kvitterat sent i matchen. Efter matchens slut var det snabba puckar för att ta mig upp till Trollhättan och bevakning av Trollhättan - Kristianstad i div 1.
...

Förlust i premiären

19 april 2016 10:17
Premiär i söndags i div 1 södra för FC Trollhättan mot Kristianstads FC. Trollhättan vann förra året sin div 2 serie och är alltså nykomlingar i år. KFC vann med 1-0 efter ett tidigt mål i första halvlek, men det var ingen höjdarmatch från något av lagen och kanske kan man skylla på premiär mm.

Århundradets idrottare

18 april 2016 09:48
I lördags hölls Trollhättans första idrottsgala i Älvhögsborg. En massa priser delades ut men de största var århundradets (Trollhättan fyller 100år) manliga och kvinnliga idrottare. Frank Andersson (brottning) och Lena Videkull (fotboll) tog hem dessa priser. Andra som kammade hem utmärkelser var Kristian Karlsson (bordtennis) som nyss blev klar för OS och fick pris som årets manlige idrottare samt Pernilla Andersson (fotbollsdomare) som blev årets kvinnliga idrottare.

Frank Andersson
Lena Videkull
Frank Andersson
Kristian Karlsson
Pernilla Andersson
Anna Lindberg (simhopp) delade ut pris.…

Ljungskile-Örgryte

6 april 2016 09:27
I helgen drog superettan i fotboll igång igen. Premiärmatch på Uddevalla Arena för hemmalaget Ljungskile som tog emot nykomlingarna Örgryte. LSK fick en man utvisad i början på andra halvlek men lyckades hålla 1-1 som resultatet var från första halvlek.
Lite ringrostigt kändes det allt (trots 3 matcher i svenska cupen tidigare i år) med fotboll efter en hektisk vinter med bevakning av över 30 bandymatcher.

En spelare räddar bollen på mållinjen…

Kvalfyllt

14 mars 2016 12:36
Sista matchen i kvalet till Elitserien i bandy. Gripen BK hade samma poäng som motståndaren Tellus och hade platsen över kvalstrecket. Oavgjort eller vins räckte alltså för Gripen för att säkra elitseriekontraktet även för nästa år. Det blev aldrig riktigt spännande och GBK vann tillslut med 5-2 efter 3 mål av Tony Eklind, ett av Viktor Nordmark och ett av Andreas Eriksson. Mycket jubel efter matchen såklart men jag blev mest nöjd med en av panoreringarna från tidigare i matchen.

Sur förlust

24 februari 2016 14:55
Kvartfinal 2 mellan IFK Vänersborg och Västerås SK i bandyslutspelet. VSK vann den första matchen hemma och nu var det dags för retur i Vänersborg. En mycket jämn match som kunde slutat hur som helst, men VSK vann tillslut med 4-3.

Futsal

16 februari 2016 12:23
Så här glad blev Nevzad Zulovic (Vänersborgs IF) efter att han avgjort finalen mot Vänersborgs FK  i kommunmästerskapen i futsal i Vänersborg. VFK vann dock damfinalen lite tidigare mot Åsebro/Brålanda .

Josefine Berg avgjorde för VFK.…